Foto Koc – Opinie i Recenzje

Przeczytaj poniżej wszystkie opinie i recenzje od klientów dotyczące naszych drukowanych kocy ze zdjęciem. Zobacz jak oceniają jakość produktów i usługi jaką oferujemy. Mamy nadzieję, że te informacje będą pomocne w procesie podejmowania decyzji odnośnie zakupu.

Aleksandra Górecka
Koce są piękne i świetnie wykonane! Bardzo dobrej jakości materiał i nadruk. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy – stały i miły kontakt z firmą. Błyskawiczna realizacja zlecenia. Nasi kontrahenci również są zachwyceni prezentem świątecznym w postaci koca.
Aleksandra Górecka Audioteka.pl

Kliknij i zobacz nasze realizacje

Mega

Szybka i fachowa obsługa, świetna jakość nadruku.
POLECAM

Marcin
Listopad 18, 2018

Ocena bardzo dobra.

Koc spełnił moje oczekiwania w 100%. Jakość zdjęć i całe wykonanie bardzo dobre. Szczególnie jednak chciałam podziękować za fachową pomoc w tworzeniu projektu. Miałam z tym trochę problemów, ale konsultant wspierał mnie mimo późnej godziny. Jeszcze raz bardzo dziękuję, i z czystym sumieniem będę polecała usługi Państwa firmy wszystkim znajomym.
Pozdrawiam

Beata Kołodziejczak
Listopad 14, 2018

Koc z zdjęciem

Koc bardzo dobry gatunkowy. Świetna pomoc w dodaniu zdjęcia . Szybka wysyłka. Osoba obdarowana mile zaskoczona takim gadżetem.

Agnieszka
Listopad 11, 2018

Fantastyczny!

Wspaniałe wykonanie – zdjęcie wyraźne, ostre, ładne barwy. Szybka wysyłka.
Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług!
Polecam 🙂
<3

Lina
Listopad 4, 2018

Cudo

Coś wspaniałego. Produkt zgodny z zamówieniem, bardzo dobra jakość, po upraniu z materiałem nic się nie dzieje. Sprzedawca informuje kupującego jak będzie wykonany produkt przy większym rozmiarze. Ja zamawiałam wymiar 200×220 i dostałam informację, że pościel będzie szyta z dwóch kawałków łączonych szwami pomiędzy zdjęciami. Szwy pięknie zrobione w ogóle nie widoczne, po prostu zegarmistrzowska robota. Wspaniały pomysł na prezent, samemu można sobie ustawiać zdjęcia na podanych szablonach. Robi ogromne wrażenie.

Monika
Listopad 1, 2018

koc super

koc super

robert
Październik 28, 2018

Koc przyszedł zgodny z zamówieniem,

Koc przyszedł zgodny z zamówieniem, zdjęcia były naprawdę dobrej jakości. Krótko mówiąc – prezent okazał się jednym z najlepszych. Polecam 😉

Ania
Październik 24, 2018

Pościel na zamówienie

Pościel taka jak chciałam. Spełniło moje oczekiwania
Nic się nie dzieje po wypraniu z materiałem
Przyjemna w dotyku, bardzo polecam zakupy na foto koc. Miła obsługa szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa

Aleksandra
Październik 19, 2018

Profesjonalne i precyzyjne wykonanie zamówienia

Profesjonalne i precyzyjne wykonanie zamówienia

Łucja
Październik 15, 2018

Dzień dobry

Paczkę otrzymałam wczoraj(poniedziałek). Koc jest suuuper,bardzo mi się podoba.Bardzo dziękuję,będę polecać Pana moim znajomym,pozdrawiam.

Kasia Ś.
Październik 11, 2018

foto-koc – super jakość!

Kocyk super jakości, nadruk ekstra. Koleżanka bardzo zadowolona z prezentu ^_^ przesyłka ekspresowa! bardzo polecam 🙂

Marta
Październik 9, 2018

FotoKoc – dobry prezent

Polecam firmę FotoKoc. Zlecenia wykonywane bardzo sprawnie. Jakość wydruku na zamówionym kocu była zaskakująco dobra. Idealny prezent. Zdjęcia na ręcznikach są mniej wyraźne, ale to nie wina technologii wydruku ale samego materiału który nie jest tak gładki jak koc.

Julia
Październik 7, 2018

Wdzięczna

Zestaw pościeli wykonany perfekcyjnie, sprawdził się jako prezent i służy młodej parze.

Kasia
Październik 5, 2018

Świetny pomysł na prezent

Koc bardzo się podoba,był to udany pomysł na prezent i pamiątka na całe życie.W rzeczywistości prezentuje się lepiej niż na zdjęciu,moje dziecko zachwycone codziennie z nim śpi,na pewno do Was wrócimy!!!

Anna
Wrzesień 30, 2018

Pełna satysfakcja

Pomimo skomplikowanego projektu, efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania.
Wspaniały pomysł na kreatywny prezent, jakość wykonania jest bardzo wysoka. Nadruk wytrzymały, nie spiera się, a koc sam w sobie jest miękki, delikatny i przyjemny.
No i czas dostawy, dwa dni po złożeniu zamówienia już był odebrany. Wspaniałe, oby tylko tak dalej!

Mateusz
Wrzesień 25, 2018

POSZEWKI

Zadowalająca jakość, szybka wysyłka, sprzedający kontaktuje się w razie problemu lub chęci uzgodnienia wyglądu poszewek. Bardzo szybka wysyłka i zadowalająca cena. Gorąco polecam 😉

Sebastian
Wrzesień 21, 2018

DOBRY WYBÓR

Zakupy na fotokoc.pl przebiegły bez zarzutów. Począwszy od dobrego kontaktu ze sprzedawcą, szybkości realizacji zamówienia, aż do zadowolenia z jakości wykonania produktu. Polecam zakupy na tej stronie!

Katarzyna
Wrzesień 17, 2018

cudowny prezent

Swietnie wykonany koc z bardzo przyjemnego materialu. Zdjecia wyrazne w dobrej jakosci, a czas przesylki bardzo krotki
Super pomysl na prezent dla kogos bliskiego
Ogolnie ocena 10/10

dorota
Wrzesień 13, 2018

Serdecznie polecam, koc piękny, super

Serdecznie polecam, koc piękny, super jakość 😉

Paulina
Wrzesień 6, 2018

Pościel ze zdjęciami

Zdecydowanie polecam! Świetne wykonanie,szybka wysyłka 🙂

Hania
Wrzesień 1, 2018

Świetny koc na prezent

Zamówiłem największy, podwójny koc z nadrukiem obustronnym. Gdy przyszedł i zobaczyłem jak wygląda, byłem w szoku, bo jakoś wydruku przekroczyła moje oczekiwania. Pełny detal, świetna jakość. Koc sam w sobie także bardzo przyjemny w dotyku. Myślałem, że pojedyncza warstwa będzie bardzo cienka, ale zdaje się, że nie byłaby, bo podwójna jest zdecydowanie grubsza niż oczekiwałem.

Świetna obsługa. Edytor bardzo wygodny, choć ja akurat przygotowałem projekt w osobnym programie wcześniej i tylko wstawiłem w wysokiej rozdzielczości do edytora.

Brakowało mi jedynie informacji o tym, jak prać koc, żeby nadruk się zachował, ale o to dopytam osobno 🙂

Dziękuję za realizację. Widzę, że macie teraz także ręczniki – po wrażeniu jakie wywołał koc, na pewno wrócę 🙂

Janusz
Sierpień 25, 2018

Foto koc to bardzo oryginalny

Foto koc to bardzo oryginalny pomysł na prezent. Polecam brać ten grubszy, ja zamówiłem tańszy cieńszy i wygląda troszkę jak obrus. Jakość zdjęcia bardzo dobra. Po praniu się okaże czy trwałość też ok.

Tomasz
Sierpień 23, 2018

Super doswiadczenie

Zamowilam koc na 40 rocznice slubu rodzicow . Super szybkie zrealizowanie zamowienie . Dziekuje

Agnieszka buczak
Sierpień 20, 2018

Ultra szybka realizacja

Bardzo polecam. Potrzebowałem bardzo szybkiego spersonalizowanego prezentu i z Fotokocem udało się to zrobić w 3 dni z dostawą!!!! Nowoczesna firma i super podejście do klienta.

Darek
Sierpień 15, 2018

Kocyk ze zdjęciami

Rewelacja!!! Kocyk jest prześliczny!! Kontakt ze sprzedającym jest fantastyczny a czas realizacji super szybki:) Polecam każdemu z zamkniętymi oczami. Pozdrawiam serdecznie

Monika
Sierpień 8, 2018

DZIEKUJE

BARDZO SZYBKO I WSZYSTKO SUPER DZIEKUJE

ola heine
Sierpień 2, 2018

Fotokoc opinia

Szanowny Panie Jacku,
Zamówiony koc był dla mojej siostrzenicy, póki co jest za mała żeby cieszyć się z takiego prezentu, ale długo robiłem grafikę, poprawiałem, zmieniałem, a Państwo w sposób idealny wydrukowali na kocu. Wyszło świetnie 🙂 Jeżeli kiedyś będą coś takiego robił z pewnością skorzystam z Państwa usług 🙂

Pozdrawiam
Wiktor Wójcik

Wiktor Wójcik
Lipiec 29, 2018

Opinia na temat zamówionych produktów

Kocyki, które zamówiłam dotarły do mnie szybko, sama transakcja przebiegła sprawnie . Kocyki sa bardzo dobrej jakości, a zdjęcie wydrukowane na każdym z nich spełniło moje oczekiwania.

Ewa
Lipiec 23, 2018

zamówienie specjalne

Miałem dość nietypowe zlecenie, bo sprawa dotyczyła poszwy, która miała być rekwizytem w układnie tanecznym. Zostałem potraktowany bardzo profesjonalnie i dzięki pomocy i szybkości realizacji wszystko zakończyło się sukcesem. Polecam 🙂

Marek
Lipiec 17, 2018

wszystko super

bardzo ladne wysokiej jakosci polecam

wieslaw
Lipiec 6, 2018

Foto Koc

Jestem w 100% zadowolona z jakosci uslugi. Pomimo obaw co do jakosci zdjec koc wyszedl swietnie. Goraco polecam.

Maria Najwer
Czerwiec 30, 2018

Super firma

Solidnosc, uczciwosc, szybkosc realizacji zamowienia, wysoka jakosc wykonanej poscieli ,szybkie odpowiedzi na zadane pytania,
to cechy tego sklepu do ktorego wraca sie z wielka przyjemnoscia.
Z cala odpowiedzialnoscia polecam ten sklep innym.

Krystyna
Czerwiec 22, 2018

Supeeer

Bardzo serdecznie polecam, dobra jakość, sprawnie wszystko załatwione i w ogóle świetna robota :)))

Aga
Czerwiec 16, 2018

Rewelacja!

Błyskawiczne wykonanie i dostawa, jakość pierwsza klasa, zdjęcia bardzo wyraźne, żadnych problemów z praniem. Gorąco polecam!

Tomek
Czerwiec 9, 2018

Szybka realizacja, zamówienie zgodnie z

Szybka realizacja, zamówienie zgodnie z oczekiwaniami

Magdalena
Maj 31, 2018

Fotokoc

Świetny pomysł na prezent, lub inny upominek. Szybka i profesjonalna obsługa, dobra jakość nadruku (choć to zależy oczywiście od jakości samego zdjęcia)
Polecam

Tomasz
Maj 24, 2018

fotokoc dwuwarstwowy

Koc jest piękny. Zdjęcia wyszły wyraźne. Jestem zadowolona z efektu. Polecam!

Julia
Maj 19, 2018

Gorąco polecam!!!

Zamawiałam komplet pościeli. Jakość materiału i foto super! Błyskawiczne wykonanie i dostawa! Miła obsługa, świetny kontakt ze Sprzedawcą praktycznie w dzień i w nocy. Gorąco polecam.

Gosia
Maj 11, 2018

Poszewka wspomnień

Poszewka wykonana bardzo starannie, super jakość materiału, doskonała grafika. Osoba obdarowana jest bardzo zadowolona i prosi o więcej takich spersonalizowanych niespodzianek:) Serdecznie polecam!

Asia
Maj 6, 2018

Koc dwuwarstwowy ze zdjęciami

Koc bardzo przyjemny i ciepły, zdjęcia wyraźne. Polecam taki koc jako prezent, a udana niespodziewanka gwarantowana 🙂

Adam
Maj 1, 2018

Bardzo szybka przesylka, towar wysokiej

Bardzo szybka przesylka, towar wysokiej jakosci!

Katarzyna
Kwiecień 29, 2018

Koc przeszedł moje wyobrażenia. Moje

Koc przeszedł moje wyobrażenia. Moje zdjęcia nie były wysokiej rozdzielczości a na kocu wyszły po prostu super. Jestem bardzo zadowolna i naprawdę polecam. Przesyłka też szybko dotarła. Daję 10/10.

Wioletta
Kwiecień 25, 2018

Ocena – FotoKoc

Jestem bardzo zadowolony z produktu jak i jakości oraz szybkości obsługi. Polecam produkt i sprzedawcę w 100%. Darek

Dariusz
Kwiecień 20, 2018

dotyczy otrzymanej paczki foto-posciel

To juz 4 z kolei foto-posciel wykonana przez Wasza firmę .
Również i ty razem stanęliście na wysokości zadania.
Naprawdę, imponujące jest to, ze pomimo niezbyt dobrej rozdzielczości
i starych zdjęć, pościel wygląda wspaniale, zarówno kolory jak i
zdjęcia wykonaliście SUPER, za co Wam serdecznie dziękuje.
Swoja uczciwością i solidnością zasłużyliście na wysoka ocenę.
Firmę Comeris polecam z cala odpowiedzialnością innym.
Życzę Wam dalszych sukcesów w tej pięknej dziedzinie.

Krystyna Simonsen
Kwiecień 20, 2018

Koc

Jestesmy zachwyceni efektem👍wyraziste kolory, POLECAM

Natalia
Kwiecień 16, 2018

Podziękowania

Serdecznie dziękuje za fotokoc! Wspaniały prezent na urodziny, bardzo się spodobał całej rodzinie, genialny pomysł i dobre wykonanie. Koc jest bardzo wytrzymały i jest wspaniałym wspomnieniem.

Kamil
Kwiecień 10, 2018

Witam serdecznie

Jakze milo jest otrzymywac od Was paczki
z foto-posciela.

Po raz drugi nie zawiodlam sie na Waszej produkcji.
Wykonane 2 zmiany poscieli, sa Super, Super
brak mi slow aby okreslic ,co sie czuje,gdy powierza sie
firmie wlasne prywatne zdjecia ,a otrzymuje w zamian
przepieknie wykonane zdjecia na poscieli.
Serdecznie Wam za to dziekuje, dziekuje rowniez za wspaniala
wspolprace i zrozumienie.
Jeszcze raz serdecznie dziekuje , Panie Jacku Super robota.😍

Krystyna Simonsen
Kwiecień 4, 2018

wspaniale

Zamowilam 3 koce, rodzina zachwycona:)

Izabela
Kwiecień 3, 2018

Podziękowanie

Witam panie Jacku, chciałam podziękować za cierpliwość i bardzo dobry kontakt. Zaufałam pana firmie i warto było, kupiłam 2 komplety pościeli i koc, wszystko bardzo starannie zrobione niektóre zdjęcia były gorszej jakości a na pościeli wyszły super, koc również przepiękny wszystko warte tych pieniędzy, co najważniejsze moim dzieciom sprawiłam ogromną radość aż poleciały łzy. Polecam wszystkim. Wdzięczna klientka Beata

Beata
Marzec 27, 2018

foto koc

wykonanie jest super. Czas realizacji i kontakt super. moje sugestie to wymiary jest 150×200 , lepiej żeby był 160×200.

Ja zamówiłam jednowarstwowy, ponieważ chciałam grubszy i sama kupiłam grubszy i ten doszywałam a to kłopot. powinniście oferować drugą warstwę grubszą nawet gdyby to było droższe. Pozdrawia

Zdzisława
Marzec 22, 2018

POLECAM…

Poszewka pięknie wykonana, super jakość. Świetny kontakt ze sprzedającym, profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka.
Radość obdarowanej osoby- bezcenna. Z pewnością jeszcze skorzystam z Państwa oferty.
Pozdrawiam serdecznie:)

Anna
Marzec 15, 2018

takie CUDO

Witam
Serdecznie dziekuje za otrzymana paczke z foto-posciel.
Jestem naprawde zaskoczona Wasza praca, nie spodziewalam sie,
ze ze starych zdjec,ze slaba rozdzielczoscia, stworzycie takie CUDO.
Dziekuje za Wasza solidnosc i uczciwosc, do takiego sklepu wraca sie
z wielka przyjemnoscia.😍

Napewno do Was wroce, bo mam w planie ,do wykonania 3 zmiany poscieli.

Krystyna Simonsen
Marzec 14, 2018

judyta

Zamówiłam kocyk ze zdjęciem jako prezent dla noworodka. Kocyk okazał się bardzo miękki i miły w dotyku. Do tego jest bardzo cieplutki i świetnie sprawdza się podczas chłodniejszych spacerów. Mimo wielu prań nadruk nie spiera się a kolory pozostają żywe. Naprawdę rewelacyjne wykonanie! Bardzo polecam 🙂

Judyta
Marzec 10, 2018

Koc jednostronny

Super jakość druku, a koc mięciutki 🙂

Emilia
Marzec 4, 2018

Świetne!

Zamówiony zestaw pościeli kołdra+poduszka przyszły szybko. Poszwy wykonane są z jakościowego materiału posiadają wyraźny nadruk w dobrej rozdzielczości i co ważne – o żywych kolorach. Serdecznie polecam!

Kamil
Luty 27, 2018

Pościel dotarła

Pościel dotarła,rodzice zadowoleni niespodzianka sie udala.
Bardzo Goraco Serdecznie Strasznie Dziekuje
Pozdrawiam serdecznie i do następnego zamówienia.

Małgorzata Wróblewska
Luty 24, 2018

zamówiona powłoka na pościel i

zamówiona powłoka na pościel i poduszkę wykonana została zgodnie z zamówieniem; materiał i nadruk – bez zastrzeżeń; polecam

Wioletta
Luty 18, 2018

Super

Super kocyk. Rewelacyjna jakość wykonania idealny prezent niemal dla każdego i nieskończoność możliwości personalizacji. Polecam każdemu.
Sprawna i szybka wysyłka.

Maciej
Luty 11, 2018

Jetsem bardzo zadowolona zarówno z

Jetsem bardzo zadowolona zarówno z dobrego kontaktu z Państwem, jak i jakości wykonania produktów. Polecam

Magdalena
Luty 8, 2018

Godne polecenia 🙂

Profesjonalnie J bardzo sprawnie. Idealny pomysł na preznt, zwłaszcza w chłodne dni! Rewelacja

Aleksandra
Luty 3, 2018

Super

Po zamówieniu koc w 3 dni był już u mnie. Jakość koca i zdjęć na nich bardzo dobra. Polecam

Justyna
Styczeń 30, 2018

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Powinno być zapytanie do klienta o lepszą jakość zdjęcia wybranego do nadruku (nie tworzyć zamówienia jeśli przy druku produkt zawiera pikselozę).
Poza tym oferta ciekawa i zróżnicowana – dla każdego 🙂

Jolanta
Styczeń 28, 2018

Mega pościel

Wspaniała pościel – miła w dotyku, nadruk dobrej jakości, naprawdę robi wrażenie! Jubilatka bardzo cieszyła się z prezentu 😀

Ania D
Styczeń 21, 2018

Super produkt !

Koc doskonałej jakości. Błyskawiczna realizacja. Polecam.

Marta
Styczeń 15, 2018

ZADOWOLONA

Serdecznie polecam. Zamówiłam fotopościel ze zdjęciem i napisem. Pościel dotarła do mnie bardzo szybko zaledwie 5 dni od złożenia zamówienia. Pościel wykonana profesjonalnie. Polecam.

Weronika
Styczeń 10, 2018

fotokoc

Bardzo serdecznie polecam sprzedawcę!!! Zamówiony fotokoc jest rewelacyjny, bardzo dobra jakość, nadruk dwustronny piękny, wyraźny. Wszystko zgodne z opisem. Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia pomimo gorącego okresu przed Mikołajkowego. Polecam bardzo serdecznie !!!!!

Aneta
Styczeń 2, 2018

Kocyk ze zdjęciem

Zamówiony koc, a raczej koce, są przecudne. Obdarowani bardzo zachwyceni. Towar lepszy niż w opisie. Bardzo dobra jakość nadruku pięknie oddaje barwy. Serdecznie polecam wszystkim. Tu potwierdza się teoria, że pieniądze szczęścia nie dają dopiero zakupy. Na pewno wrócę na zakupy w to miejsce.

Urszula
Grudzień 30, 2017

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia.

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Zdjęcia nadrukowane na kocu są w dobrej jakości, a materiał jest miły w dotyku i trwały.

Julia
Grudzień 23, 2017

Dzień Dobry

W dniu dzisiejszym otrzymałam zamówienie. Jestem zachwycona! Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Będę polecać na pewno wszystkim firmę Fotokoc.

Natalia Lewczuk
Grudzień 14, 2017

Bardzo udane zakupy

Wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam!

Marcin
Grudzień 10, 2017

Koc

Witam. Wszystko dostarczono wczoraj i jestem pozytywnie zadowolony. Jest mega. Duża łapka dala Pana. 😀 💪
Pozdrawiam.

Cichy
Grudzień 3, 2017

Kocyk jest wspaniały!

Kocyk jest wspaniały! Jednak muszę powiedziec, ze trochę bałyśmy się zamówienia. Dostałyśmy kocyk na czas. Jednak, na stronie nie ma numeru telefonu co wzbudza niestety podejrzenia, stronka na facebook-u wyglada na kompletnie nie doszlifowana. A opinie na stronie www wyglądają jak wklejone. Rada, żeby Państwo coś z tym zrobili. Bo kocyk jest wspaniały, doszedł szybko i napewno więcej ludzi chętniej by korzystało! 🙂 super byłaby tez opcja płacenia za pobraniem! Pozdrawiam 🙂

————-

odpowiedź od FotoKoc.pl

Pani Gabrielo, dziękujemy za opinie, jest naprawdę dla nas cenna. Jeśli chodzi o kontakt telefoniczny, to planujemy infolinię w przyszłym roku, ale z naszego doświadczenia na innych rynkach europejskich, wiemy że zmienia to zupełnie strukturę obsługi klienta.
Jeśli chodzi o facebook-a, będziemy jeszcze bardziej starać, wszelkie dalsze sugestie mile widziane. jeśli chodzi o opinie na naszej stronie gwarantuję, że są wszystkie prawdziwe i pochodzą od naszych klientów.
Co do opcji za pobraniem, to w przypadku produktów personalizowanych, drukowanych tylko dla klienta, może być problematyczne, w przypadku braku odbioru takiego produktu, nie ma możliwości jego dalszej odsprzedaży. Oferujemy płatności Paypalem i przelewem.
Ale przede wszystkim najbardziej się cieszę, że kocyk się Pani podoba, obiecuję, że będziemy starać się jeszcze mocniej.

Gabriela
Listopad 16, 2017

Zamówienie na czas

zamówienie dotarło zgodnie z czasem, jestem bardzo zadowolona z produktu i dziękuję za współpracę.

Natalia Sulima
Listopad 14, 2017

Pościel

Jestem bardzo zadowolona z poscieli, którą zamówiłam dla córeczki na urodziny, a cp najważniejsze moja córeczka była przeszczęsliwa. oszcywiscie przed uzyciem wyprałam ją i nic sie z nia nie stało 🙂 Polecam jesy to siwtny pomysł na prezent a zdjęcia nie spieraja sie 😀

Kornelia
Listopad 5, 2017

Foto Pościel

Zamówienie dotarło wczoraj. Wszystkim wykonanie nadruku jak i pościeli bardzo się podoba! Dziękujemy!

Marek
Październik 31, 2017

Priorytetowa realizacja

Witam, dziś zamówienie do mnie dotarło – bardzo serdecznie dziękuję za priorytetowe zrealizowanie zlecenia i wysyłkę. Wyszło super. Dziękuje bardzo.

Dariusz Kubiak
Październik 26, 2017

koc ze zdjęciami

Koc piękny, miły w dotyku, zdjęcia wykonane wyraźnie z pięknymi kolorami, jestem bardzo zadowolona, polecam, na prawdę warto.

Ania
Październik 22, 2017

Bezcenne

Wyszło świetnie, uśmiech i wzruszenie obdarowanych bezcenne, dzięki Iza.

Iza
Październik 13, 2017

Opinia na temat Państwa produktu

Odpowiedź od Fotokoc.pl:

Bardzo dziękuję za rzeczowy komentarz. Jeśli chodzi o puszystość, to wybrał Pan koc obustronnie drukowany. Podczas produkcji wykorzystujemy metodę sublimacji, która dzięki specjalnej maszynie pod wpływem temperatury i ciśnienia przenosi nadruk na tkaninę, w pewien sposób sprasowując ją (nadruk nie jest prasowanką – wnika w wewnętrzną strukturę tkaniny – tworząc permanentny i trwały efekt) – z tego względu w przypadku koca obustronnie nadrukowanego, nie ma możliwość do końca uzyskać bardzo puszystego efektu, o którym Pan pisze, gdyż obie strony przechodzą przez proces nadruku. Możemy natomiast cieszyć się zdjęciami po obydwu stronach koca.
Gdybyśmy zastosowali grubszą tkaninę (z dłuższym włosiem), sam nadruk byłby dużo mniej wyraźny i rozmyty – a zatem efekt końcowy byłby mniej zadowalający i robiłby zdecydowanie gorsze wrażenie wizualne.
Natomiast efekt puszystości jest bardzo widoczny i wyczuwalny w przypadku koca (obustronnego) drukowanego z jednej strony, gdyż druga warstwa – to puszysty polar, który nie podlega żadnemu procesowi druku i tutaj rzeczywiście włosie drugiej strony pozostaje w oryginalnym stanie.

——
Opinia:

Wyrażając swoją opinię na temat Państwa produktu w moim przypadku był to zamówiony koc oceniam bardzo pozytywnie.
Nie ukrywam że miałem nadzieje że produkt będzie troszkę bardziej puszysty i włochaty. Nawet jeśli cena takiego koca byłaby wyższa powiedzmy o 50 zł na pewno bym dopłacił. chodzi o to żeby koc był bardziej taki puszysty żeby mógł posiadać dłuższe włoski wtedy na pewno jeszcze bardziej był by przyjemniejszy w dotyku. Jeśli chodzi o nadruk i kolory tutaj nie mam większych zastrzeżeń.

Krzysztof Pawęzka
Październik 12, 2017

Polecam !

Firma Foto Koc jest Firmą godną zaufania w pełni profesjonalizm pomocna osobom które nie są do końca z komputerem czy zakupem przez internet na Ty doświadczyłam tego na własnym przykładzie 🙂 poza tym zamówiona usługa uszycia pościeli z własnym zdjęciem w zupełności przekroczyła moje oczekiwania odnośnie jakości wykonania usługi , zdjęcia bardzo wyrazne pościel wykonana z wysokiej jakości materiału szybka wysyłka i realizacja zamówienia .Bardzo dziękuje za realizację mojego zamówienia i dziękuje za tak miłe zaskoczenie wykonaniem tej usługi, jestem bardzo bardzo zadowolona w takiej Firmie można robić zakupy 🙂

Jadwiga:)
Październik 9, 2017

Danke schön

Pościel została dostarczona do Niemiec błyskawicznie, czas realizacji super , kontakt z fotokoc.pl naprawdę warty komplementów. Dziękuje bardzo :))) Polecam 😻😻😻

Ola
Październik 6, 2017

Fotokoc

Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanego koca. Genialny pomysł na prezent. Przesyłka doszła do mnie w bardzo szybkim tempie. Szczerze polecam stronę fotokoc.pl 😉

Klaudia
Październik 3, 2017

Kocyk

Witam serdecznie,
Otrzymałam dziś koc. Kocyk rewelacja dziękuję bardzo, otrzymałam od pana więcej niż oczekiwałam dziękuję bardzo za wszystko. Z całą pewnością będę Pana polecać i pewnie jeszcze nie raz będę korzystać z pana usług.

Anna Łuszcz
Wrzesień 29, 2017

Bardzo dziękuję

witam uprzejmie,
koc własnie otrzymałem, jest świetny ( zarowno jakość koca jak i grafiki )
bardzo dziekuję rownież za termin wykonania i wysłania ( dzis o połnocy zostanie wręczony )
bede Państwa polecał
z wyrazami wdzięczności i szacunku

Krzysztof Moroniak
Wrzesień 8, 2017

Koc z fotografiamii

Koc wykonany zgodnie z oczekiwaniem. Szybka wysyłka, solidne wykonanie. Polecam.

Maciej
Wrzesień 1, 2017

Fotokoc

Super serwis. Artykuły najwyższej jakości. Szybki kontakt z klientem. Polecam

Paweł
Sierpień 28, 2017

Ten kocyk to dzieło sztuki

Dziękuję bardzo za szybką realizację zamówienia koc jest przepiękny jestem nim zachwycona jeszcze raz dziękuję bardzo bardzo i życzę sukcesów i samych przyjemnych chwil 🙂z całą pewnością będę Państwa polecać 🙂

Anna
Sierpień 20, 2017

Dziękuję za pomoc

Bardzo dziękuje za pomoc w realizacji projektu, szybkie i precyzyjne odpowiedzi a także za cierpliwość. Koc wszystkim się podoba. Serdecznie pozdrawiam.

Monika
Sierpień 13, 2017

Bezproblemowe dopasowanie zdjęcia na kocu,

Bezproblemowe dopasowanie zdjęcia na kocu, świetne wykonanie oraz komunikacja. Materiał koca bardzo przyjemny, jedyny mankament to brak wyboru innego koloru niż biały z drugiej strony.
——
Odpowiedź od Fotokoc.pl:
W ofercie oprócz białego mamy już kolejne 2 kolory na drugą stronę koca: różowy i czarny.

Daria
Sierpień 5, 2017

Super

Koc wykonany bardzo starannie. Jestem zadowolona.

Dorota
Lipiec 28, 2017

Kocyk jest super

Kocyk jest super 😀
Naprawdę jestem bardzo zadowolony!!!
Bardzo się cieszę że przesyłka dotarła dziś!
Jeszcze nie raz skorzystam z Pana usług 🙂
Następna będzie pościel 😉

Czarek
Lipiec 21, 2017

Oferta kocy Oferta pościeli