Foto Koc – Opinie i Recenzje

Przeczytaj poniżej wszystkie opinie i recenzje od klientów dotyczące naszych drukowanych kocy ze zdjęciem. Zobacz jak oceniają jakość produktów i usługi jaką oferujemy. Mamy nadzieję, że te informacje będą pomocne w procesie podejmowania decyzji odnośnie zakupu.

Aleksandra Górecka
Koce są piękne i świetnie wykonane! Bardzo dobrej jakości materiał i nadruk. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy – stały i miły kontakt z firmą. Błyskawiczna realizacja zlecenia. Nasi kontrahenci również są zachwyceni prezentem świątecznym w postaci koca.
Aleksandra Górecka Audioteka.pl

Kliknij i zobacz nasze realizacje

Koc wykonany w bardzo dobrej

Koc wykonany w bardzo dobrej jakości i na czas, pomimo okresu przedświątecznego. Polecam.

Sebastian
Listopad 30, 2022

Wspaniały prezent dla Babci

No cóż… Nie wiem czy to dobry prezent 😉 ponieważ Babcia cały czas leży pod kocykiem, który dostała od Wnuczka na Dzień Babci. Obdarowana przeszczęśliwa.
Koc bardzo miły w dotyku, ciepły (kupiliśmy ten grubszy) i bardzo przyjemny. Zdjęcia na kocu dobrej jakości. Bardzo trafiony prezent.

Ewa
Listopad 28, 2022

Rewelacja!!

Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług.
Świetne wykonanie oraz szybka realizacja zamówienia.
Wrócę tu jeszcze wiele razy 😃

Kamila
Listopad 24, 2022

Towar zgodny z opisem.

Towar zgodny z opisem. Rewelacyjny ręcznik dwustronny. Polecam

Rafał
Listopad 22, 2022

Fotokoc

Koc mamy od kilku miesięcy. Po kilku praniach wygląda wciąż tak samo jak przy zakupie.. jest ciepły, miękki i duży. Wręcz idealny! Polecam bez wahania każdemu. Prezent na lata.

Rafał
Listopad 20, 2022

Wspaniała firma z europejską klasą!

Zamawiałem bardzo dużą ilość wydruków jako artysta. Uważam, że ta firma ma wielki potencjał, produkt jest wspaniałej jakości i obsługa zasługuję na medal!
Serdecznie polecam firmę! Ci ludzie są wspaniali, zapraszam na moją stronę patrykwilk.com, gdzie można zobaczyć wydruki na mojej wystawie!
Pozdrawiam Państwa ogromnie! Wszystkiego dobrego!!!!

Patryk
Listopad 16, 2022

Ocena produktu

Polecam produkt i firmę wykonującą. Wszystko jak należy.

Tomasz
Listopad 14, 2022

Bardzo polecam! Poszewki dobrej jakości,

Bardzo polecam! Poszewki dobrej jakości, nadruk bardzo wyraźny. Obsługa klienta także na najwyższym poziomie – moje wątpliwości co do projektu zostały szybko i klarownie wyjaśnione. Przesyłka dotarła w zadeklarowanym czasie.

Maja
Listopad 12, 2022

Ręcznik

Witam,
jako zamawiająca oraz osoba, która była obdarowana zamówionym produktem jesteśmy zadowoleni: jakość świetna, nadruk naprawdę b.db,myślałam, że będzie problem a tu niespodzianka, przy zamówieniu przy samym projektowaniu nie było problemów.
Dziękuję bardzo, już was polecamy jeśli nadarza się okazja. Jako prezent – warto .
Pozdrawiam

Iwo
Listopad 9, 2022

Poduszka

Dzień dobry,
naprawdę druk pięknie wygląda. Kupiłem to jako prezent dla koleżanki o naprawdę spodobało jej się. Najlepsze jest to że można coś napisać na niej. Polecam bardzo <3

Tiago
Listopad 4, 2022

Oferta kocy Oferta pościeli