Foto Koc – Opinie i Recenzje

FOTO KOC – OPINIE I RECENZJE

Przeczytaj poniżej wszystkie opinie i recenzje od klientów dotyczące naszych drukowanych kocy ze zdjęciem. Zobacz jak oceniają jakość produktów i usługi jaką oferujemy. Mamy nadzieję, że te informacje będą pomocne w procesie podejmowania decyzji odnośnie zakupu.

Koce są piękne i świetnie wykonane! Bardzo dobrej jakości materiał i nadruk. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy – stały i miły kontakt z firmą. Błyskawiczna realizacja zlecenia. Nasi kontrahenci również są zachwyceni prezentem świątecznym w postaci koca.

Aleksandra Górecka / Audioteka.pl

Bardzo polecam

Bardzo szybki czas realizacji i dostawy. Produkt identyczny do tego zamawianego, zdjęcia nie tracą na jakości przy druku. Koc bardzo przyjemny w dotyku.

Magdalena
13 czerwca 2024

Fotokoc

Jestem zadowolona,fotokoc zrobiony bardzo szybko,wysyłka też,kolaż zdiec tak jak w zamówieniu,bez zastrzeżeń,polecam każdemu.

Wieslawa
11 czerwca 2024

Druga pościel wyszła jeszcze lepsza, trzecia będzie już arcydziełem 🙂

Jak w tytule, drugi raz stworzyłem dla bliskich znajomych w ramach prezentu pościel ze wspólnymi zdjęciami, w formie kolarzu. Za każdym razem bardzo pozytywne reakcje i obdarowani niesamowicie ucieszenie. Wiem, że po pół roku codziennego użytkowania, pościel trzyma się nadal dobrze – czyli jakościowo w sam raz. Niedługo pewnie wrócę i złożę kolejne zamówienie, tym razem dla siebie Żony 🙂 Pozdrawiam serdecznie

Oskar Król
10 czerwca 2024

Wspaniałe

Zakupiłam koc dwuwarstwowy że zdjęciem i jestem zaskoczona, że tak pięknie wyszedł. Bardzo polecam, mega mile obsługa i pomoc (przed zakupem jak i po).
Drugą rzeczą jaką kupiłam była poduszka że zdjęciem, KRUS również jest wspaniała.

Patrycja
7 czerwca 2024

Koc ze zdjęciem

Przepiękny koc, cieplutki, milutki, wykonanie na 6+, dziadkowie z prezentu mega zadowoleni… polecam i na pewno jeszcze skorzystam z Państwa oferty.

Justyna
5 czerwca 2024

Koc

Polecam wszystkim. Koc bardzo dobrej jakosci i swietnie wykonany.
Szybki kontakt ze sprzedawcą oraz bardzo szybka wysylka.
Dziekuje ❤️

Iwona
3 czerwca 2024

Poszewka na poduszkę super wykonana.

Poszewka na poduszkę super wykonana. Obawiałam się trochę, że nadruk będzie wyglądał kiczowato, ale jest wręcz przeciwnie. Nadruk jest wysokiej jakości, kolorystyka ze zdjęcia zachowana, nadruk jest wyraźny i nijak niezdeformowany. Polecam serdecznie 🙂

Patrycja Try
31 maja 2024

Fotopościel

Pościel jest prześliczna! Mimo słabej jakości zdjęć które wysłałem do realizacji, zdjęcia wyszły bardzo wyraźne i dokładne. Kolory wyraziste i nasycone ! Gorąco polecam usługi tej firmy!

Damian Pieprzyca
29 maja 2024

10/10, cudowny prezent

zamówiłam foto koc i foto ręcznik na prezent urodzinowy dla mojej przyjaciółki. była zachwycona, podobnie, jak i ja! jakość jest naprawdę wysoka, zarówno zdjęć, jak i materiału. piękne wykonanie. szybka wysyłka. świetny kontakt z firmą. będę o tym pamiętać, gdy znowu wpadnę na pomysł podarowania takiego prezent bliskiej osobie 😍 nie do opisania/10 ❤️

Amelia Woźnica
27 maja 2024

Niesamowite!

Byłam pod wrażeniem jakości usługi. Złożenie zamówienia było łatwe i szybkie, dostawa jest bardzo szybka, od momentu zamówienia do dostawy nie minęło nawet 5 dni. Jakość koca i zdjęcie na nim to po prostu rozkosz. Stawiam 10/10, bardzo mi się podobało

Maryia Khvainitskaya
23 maja 2024